Η μέρα που όλοι οι θαυμαστές του Φρόντο και της παρέας του περίμεναν με ανυπομονησία έφτασε! Απόψε κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία φαντασίας "Χόμπιτ. Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι" ("Hobbit. An Unexpected Journey") του Πίτερ Τζάκσον (Peter Jackson).

Πρόκειται για το prequel του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", όπου θα ξανασυνάντήσουμε φυσικά όλους τους αγαπημένους μας ήρωες από τον Φρόντο και τον Γκάνταλφ μέχρι τον Σμίγκολ και τον Μπίλμπο Μπάγκινς.

Η Αμερικανικο-νεοζηλανδική ταινία ταξιδεύει πίσω στη Μέση Γη, περίπου 60 χρόνια πριν την ιστορία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", και ακολουθεί το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς, ενός φιλήσυχου χόμπιτ, που εκστρατεύει με τον Γκάνταλφ και μια ομάδα νάνων για το Μοναχικό Βουνό, προσπαθώντας να πάρει πίσω το θησαυρό τον οποίο έκλεψε ο τρομερός δράκος Σμογκ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι παλιοί μας γνώριμοι: Ίαν Μακ Κέλεν (Ian McKellen), Κέιτ Μπλάνσετ (Kate Blanchet), Ελάιτζα Γουντ (Elijah Wood), Άντι Σέρκις (Andy Serkis) και Μάρτιν Φρίμαν (Martin Freeman).

Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου μέρους του βιβλίου "Χόμπιτ" ("The Hobbit").

Το δεύτερο μέρος θα έχει τον τίτλο "The Hobbit: There and Back Again" και ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα προβληθεί, μιας και δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα.

Να σημειώσουμε πως η ταινία προβάλλεται και σε 3D αίθουσες.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου